Väljer du kaos eller kärlek?

I dag kan vi se och lyssna på hur de båda amerikanska presidentkandidaterna Trump och Biden förödmjukar och avbryter varandra. Och Expressen visar i en videofilm hur en ledande Sverigedemokrat i Norrköping snortar kokain på en privatfest. Min mamma och flera andra äldre har under Corona-krisen injicerats med morfin och lugnande Midazolam och mist sina liv i stället för att få kurativ vård, näringsrik mat, kosttillskott, näringsdropp och syrgas på sina boenden. Barn och ungdomar överdiagnosticeras med olika diagnoser och ges läkemedel i stället för att vi ser över deras individualitet och unikhet i förhållande till det onaturliga samhälle vi skapat. Ett 40-tal klaner håller på och tar över Sverige underifrån med maffiametoder.

Hur ett samhälle ser ut beror i grunden på vilka attityder och vilken moral dess medlemmar, och inte minst dess politiker och näringslivsidkare, har. Därför arbetar Enhet med attitydförändring på två plan:

– det individuella
– det politiska

Enhet erbjuder en gemenskap för dig som förstår problemet: Hur världen utanför oss ser ut är ett resultat av vår inre värld. Vi är helt övertygade om att ett harmoniskt och kärleksfullt samhälle endast kan åstadkommas av harmoniska individer.

Enhet menar att vi som människor har en inre potential av goda kvalitéer som vi behöver fokusera på och medvetet utveckla för att skapa det samhälle vi vill leva i. Kvalitéer som:

– Helhetskänsla
– Känsla för harmoni
– Medkänsla
– Vänlighet
– Generositet
– Ansvarskänsla
– Moral/etik
– Ärlighet
– Öppenhet
– Tålamod
– Icke-våld (fysiskt, psykiskt och verbalt)
– Ödmjukhet
– Omtänksamhet
– Tillit

Enhet ifrågasätter moralen i det nuvarande ekonomiska och politiska systemet. Enhet vill därför bidra till att helt nya frågor ska ställa och utredas. Här är ett fåtal exempel på dem:

– Gynnar nuvarande ekonomiska system alla människor eller bara ett fåtal?

– Gynnar det alla människor eller bara ett fåtal att vårt ekonomiska system accepterar och uppmuntrar skatteplanering, spekulation på börsen och andra penningmarknader?

– Är det etiskt och hållbart att mindre än 1 % av jordens befolkning (eliten) ska styra resten av världen, 99 % med sina maktmedel i form av ekonomi, läkemedel och andra resurser?

– Människor mår sämre än någonsin medan läkemedelsindustrin aldrig har gjort så stora vinster som nu. Vad beror detta på?

– Vad är vinsten med 8 timmars arbetsdag för alla? Vad är det egentligen som orsakar arbetslösheten, och om vi nu måste leva med den, hur ska vi få den att bli en tillgång för såväl den enskilde som för samhället?

– Vad innebär egentligen ”ökad tillväxt” och hur påverkar vår strävan efter det jordens naturresurser?

– Varför får man bara betalt från samhället när man tar hand om andras barn och inte när man tar hand om sina egna?

– Varför blir vissa äldre på våra äldreboenden övermedicinerade i stället för att få mat med riktig näring, kosttillskott, syre, rörelse och gemenskap?

Partiet Enhet har funnits i snart 30 år och är en rörelse bestående av människor som vill ha en förändring för ett samhälle på flertalet människors villkor.

Enhet lägger stor vikt vid individens bastrygghet, existentiella längtan och frihetslängtan, mänskliga relationer och andliga behov. Enhet pritoterar också:

– Människans behov före ekonomisk spekulation
– Livskvalitet och livsglädje före ekonomisk vinning
– Djur och natur före ekonomisk tillväxt
– Inre och yttre fredsarbete
– Attitydförändring och empati

Man kan inte lösa problem med det tankesystem som har skapat problemen, sade redan Albert Einstein. Våra politiker har inte svaren på de problem vi i dag har skapat. Det behövs ett nytt sätt att tänka.

Enhet har visioner för en kärleksfull och hållbar framtid på alla områden.

Enhet finns på riksnivå och som lokalgrupp på några ställen i landet, bl a i Norrköping/Östergötland.

Du är varmt välkommen att gå med i Facebook-gruppen Enhet i Norrköping/Östergötland.

Vill du läsa mer om våra visioner och vårt politiska program, samt kanske t o m stödja oss som medlem? Gå in på Enhets hemsida, www.enhet.se

Vill du också vara med i en kärleksfull gemenskap? Du ska veta att du är varmt välkommen! Och om en Enhetsgemenskap inte är något för dig, så låt oss åtminstone fokusera på att utveckla ovanstående nämnda egenskaper och kvalitéer. Vår planet, våra djur och våra medmänniskor längtar efter det nu!

Jag och ”Fröken Grön” i valrörelsen 2006.

Ge en kommentar