Om mig

MDF_7616Hej!

Varmt välkommen hit ska du vara! Mitt namn är Gunilla Wigertz och jag lever med min familj bestående av min livskamrat sedan 26 år och vår 17-årige son.

Mitt fokus här i livet är inre och yttre harmoni och syftet med all min verksamhet är att hjälpa människor att må bra med sig själva, i sina relationer och i sina liv. Det gör jag bl a genom att ge livs- och relationscoaching för individer och par, stresshantering, lära ut EFT/Emotional Freedom Techniques/Tapping och hålla kurser/workshops i EFT, självkännedom, parrelationer och kommunikation bl a NVC/Nonviolent Communication. Jag håller till i Stockholm, Norrköping och Katrineholm, men åker gärna ut i övriga landet och håller kurser/workshops i ovanstående ämnen.

I Sveriges ledande magasin och webbplats för träning och hälsa, Topphälsa, medverkar jag som relationsexpert. Jag har också varit med i Sveriges Radio P4 Östergötland och i TV-programmet Lyxfällan som relationscoach, varit sommarpratare i LifeRadio Göteborg samt svarat på relationsfrågor i Expressen.

Jag är beteendevetare, men har genom hela livet fyllt på med andra kurser och utbildningar. Samtidigt har jag antingen haft anställningar, drivit eget eller både ock. Några exempel på mina egna verksamhetsområden som fortfarande lever kvar är:

1994 Rinkesta Slott – numera Relationscoachen

Under 90-talet drev jag och min sambo en kursgård, Rinkesta Slott. Samtidigt var vi familjehem åt barn, tonåringar och vuxna missbrukare. Utifrån dessa erfarenheter bestämde jag mig för att jobba förebyggande. Jag utbildade mig till att undervisa barn i de drog-, vålds- och mobbningsförebyggande utbildningsprogrammen Projekt Charlie, tonåringar i Tonårskraft (också kallat TAPP) och föräldrar i Positivt föräldraskap, samt utbildade lärare/ledare i samtliga program. Jag tränades också i NVC – Nonviolent Communication (på svenska kallat Giraffspråket) och det föll sig naturligt att jag utvecklade egna föredrag, kurser och utbildningar inom livskunskap, personlig utveckling, parrelationer och föräldraskap, samt inom NVC.

hjärtan2008 Relationscoachen

Detta år utbildade jag mig både till instruktör i Första hjälpen/Hjärt-Lungräddning för Röda Korset och till coach vid en certifieringsgrundande coachutbildning. Utbildningen byggde på principer fastställda av International Coach Federation och ledde till att jag startade Relationscoachen för att stödja individer och par i deras liv. Under en tid coachade jag också klienter i utvecklingssamtal på ett behandlingshem för drog- och alkoholmissbrukare.

GemensamTillFree_beskuren2013 EFT-terapi

EFT står för Emotional Freedom Techniques, också kallat Tapping eller knackning. EFT är en teknik för upplösning av stress, känslomässiga låsningar, trauma, fobier och förstärkning av immunförsvaret vilket påverkar vår fysiska kropp i positiv riktning. Jag är utbildad EFT-terapeut och medlem i svenska yrkesförbundet för EFT-terapeuter, EFT-förbundet

2017 Livs- och relationscoaching Online

Det är så många människor som har behov av någon att tala med. Kanske bor de helt enkelt för långt bort från något terapeut, psykolog eller coach. Eller så tar det emot att gå till någon. Skälen kan vara många, men 2017 gick jag även ut internationellt och online för att vem som helst och var som helst ska få hjälp och stöd i livet och i sina relationer! Läs mer på Relationshipcoaching.online

2019 Onlinekurser för par

För att nå ännu fler par som vill fördjupa sin relation och som vill växa tillsammans, har jag skapat en webbkurs för par på 14 veckor som inkluderar support och coaching, Vilja Växa Tillsammans. Det är en kurs för alla par som vill lyckas i sin relation genom god kommunikation! Även om kursen är på 14 veckor, så kan man göra den i sin egen takt eftersom man får tillgång till kursen under ett år. Verkar det mycket på en gång, så kan du anmäla dig till den lilla minikursen Boosta Relationen – gratiskurs för par.

Finns här för dig

När du beslutat dig för att du behöver en förändring på något eller flera områden i ditt liv och är villig att investera både tid och pengar i dig själv, så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag kommer att bemöta dig med största respekt och välvilja. Bor du långt bort kan jag även coacha dig per telefon eller via Skype. Är du i behov av akut hjälp så erbjuder jag tjänsten jourhavande coach. Jag ser fram emot att höra från dig!

Varmt välkommen!

Gunilla Wigertz
Beteendevetare/Coach/EFT-terapeut/Föreläsare
www.gunillawigertz.se
www.relationscoachen.nu

PS! Vill du lyssna på mitt Sommarpratarprogram i LifeRadio Göteborg – från hjärta till hjärta? Det sändes onsdagen den 2 juli 2014. Här kan du lyssna i efterhand.

Sommarpratarannons